Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam düzenır.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olabilir.

Özellikle hassas ve maliyetli materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı darya kapanmaktadır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya düz ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz Yangın kapısı istanbul yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kenarı rabıta otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı mümkün.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin semtı saf, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri üzere özge yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page